Waarom kiezen voor WordPress Webdesign?

Waarom kiezen voor WordPress Webdesign?

WPBrothers is een websitebureau voor gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en Woocommerce webshops. Wij hebben samen 10 jaar ervaring in het bouwen van website. Dit doen wij in HTML en PHP. Wij bouwen websites op maat waarbij rekening gehouden wordt met de kleurstelling, lettertype vormgeving noem maar op. De meeste ondernemers kiezen voor een WordPress CMS omdat de gebruikers ervaring daarvan erg goed is. Los daarvan kun je altijd switchen en zit je niet vast aan een gesloten CMS waardoor je voor kleine aanpassingen altijd een uurtje factuurtje hoeft te verwachten.

WordPress is opensourcesoftware om websites mee te bouwen. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een grotere groep ontwikkelaars ondersteund. WordPress is het meest gebruikte content managementsysteem.

Ons hoofd doel is om ondernemers te helpen een manier te vinden om te slagen op het web. Onze passie voor het MKB komt voort uit onze opvoeding. Wij maken namelijk deel uit van een lange lijn van kleine ondernemers. Wij spreken de taal van het MKB, maar wij begrijpen de complexiteit van het web. Wij zullen persoonlijk met jou samenwerken om de meest effectieve oplossingen te ontwikkelen. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en om jouw bedrijf te vertalen naar het web.

Mobiel vriendelijk
Wist je dat vandaag de dag meer dan 50% van alle websiteweergaven op mobiele apparaten worden gemaakt? Al onze ontwerpen zijn 100% mobielvriendelijk om ervoor te zorgen dat jouw zakelijke website er thuis of onderweg goed uitziet!

Effectief website ontwerp
De eerste indruk is belangrijk. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het ontwerp van jouw website een moderne look & feel heeft. Nog belangrijker is het verzekeren van een goede lay-out en het aanmoedigen van bezoekers om zich met de inhoud bezig te houden.

WOOCOMMERCE WEBSHOP

Altijd al een nieuwe webshop willen hebben? Wij bouwen WordPress Woocommerce webshops!

Sommigen zeggen dat WooCommerce de WordPress e-commerce plugin is. Ik zou zo ver gaan om te zeggen dat het een e-commerce platform zelf is – functies zoals een REST API en Magento compatibiliteit zorgt voor echte e-commerce integratie, het samenbrengen van meerdere kanalen van klantcontactpunten. WooCommerce is niet alleen de meest populaire WordPress e-commerce oplossing, het is ook ontwikkelaar vriendelijk. WooCommerce is de motor van meer dan 34% van de online winkels, en het is geen wonder waarom. Het is een van de meest populaire e-commerce platformen vanwege zijn strakke design, handige functies, en ontwikkelaar-vriendelijke codering. WooCommerce is een volledig uitgeruste e-commerce oplossing gebouwd voor WordPress waarmee bedrijfseigenaars een online winkel kunnen creëren om om het even wat te verkopen. Of het nu fysiek of digitaal is, WooCommerce maakt het gemakkelijk om uw producten, diensten en meer op te zetten.

Reacties zijn gesloten.